امروزه استفاده از لوله های برق pvc و پلیمری به جای لوله های فلزی و چدنی گسترش یافته و یکی از جدیدترین ، بهترین و کارآمد ترین متریال های تولید شده در زمینه ی برق کشی ساختمان می باشند ، این لوله ها یکی از مهم ترین و کاربردی ترین محصولات تولید شده در پتروشیمی هستند که جایگزین لوله های سنتی شده و روز به روز استفاده از آن در میان مردم مرسوم تر میگردد.

لوله برق ، وسیله ای هستند که به منظور محافظت از جان افراد در مقابل خطر برق گرفتگی و همچنین صدمه نرسیدن به رسانای جریان برق ، مورد استفاده قرار میگیرد.


لوله برق پی وی سی /

این لوله ها به گونه ای طراحی شده اند که علاوه بر محافظت از سیم ها و کابل ها موجود در تاسیسات برقی ساختمان ها ، موجب سریع تر شدن فرآیند سیم کشی و کابل کشی ساختمان ها شوند

لوله برق ها در مکان های مختلفی از جمله : ساختمان های مسکونی ، تجاری و صنعتی ، هتل ها ، بیمارستان ها ، فروشگاه ها و آب و فاضلاب کاربرد دارند ، استفاده از این لوله ها میزان خطرات احتمالی مانند آتش سوزی و اتصالی جریان برق را کاهش می دهد و امنیت ساختمان را تامین میکند.

مزایای لوله های برق پی وی سی

در برابر خوردگی و زنگ زدن مقاوم هستند.

رطوبت را جذب نمی کنند.

سبک و حمل و نقل آن ها بسیار آسان است.

مقاومت بالا در برابر جریان های الکتریکی و عایق بودن.

مقاوم در برابر نزدیکی با مواد شیمیایی.

کاهش هزینه های نصب و برق کشی ساختمان.

آیا لوله برق pvc غیر قابل اشتعال است ؟

این ماده به عنوان یک پلیمر نسوز ، زمانی که در برابر شعله و حرارت قرار بگیرد ، گاز HCL از خود ساطع می نماید و به دلیل اینکه این گاز از هوای موجود در اطراف سنگین تر است ، از ترکیب هوا با شعله جلوگیری می نماید و شرایط اشتعال پذیری را خنثی خواهد کرد.


لوله برق پی وی سی /

معمولا لوله برق pvc را به عنوان یک تجهیز خوب و با کیفیت و غیر قابل اشتعال می شناسند و به وفور به عنوان یک متریال عایق در خصوص لوله کشی برق ساختمان از آن استفاده می نمایند ، لوله برق پی وی سی از ضریب اطمینان بالایی برخوردار است و همین امر باعث می شود که پیمانکاران با اطمینان خاطر از این محصول خوب و مفید در پروژه های ساختمانی مهم خود استفاده نمایند.

مواد تشکیل‌ دهنده لوله ‌های برق پی وی سی

ویژگی های لوله های پی وی سی به نوع مواد خام اولیه آنها بستگی دارد ، رزینی به نام پی وی سی که ماده اصلی تشکیل دهنده لوله های پی وی سی که نوعی از پلیمر است ، از گاز یا نفت در ترکیبات آب شور و هوا ساخته می شود.

رزین پی وی سی پس از گذراندن مراحلی از ساخت و عبور از هر یک از مراحل تولید ، با تثبیت کننده های حرارتی مختلف ، ماده های روغنی و سایر مواد شیمیایی مخلوط شده و به وسیله دستگاه های معروف (براکسترودر) به لوله های پی وی سی تبدیل می شوند.

لوله برق upvc چیست و چه ویژگی هایی دارد ؟

لوله های یو پی وی سی نیز همانند pvc دارای ویژگی های خوب و قابل توجهی هستند که موجب شده استفاده از آن ها در صنعت و حوزه های مربوطه روز به روز افزایش یابد ، میزان مقاومت زیاد این محصول در برابر ضربه و شکنندگی باعث می شود که بتوان از آن در شرایط پر فشار و در نزدیکی و مجارت متریال های سخت و سنگین استفاده نمود.

این لوله ها نیز همانند لوله برق پی وی سی از وزن بسیار کمی برخوردار هستند و این سبکی تاثیر قابل توجهی در حمل و نقل، سهولت استفاده و کاهش هزینه های جاری خواهد داشت ، وزن کم این محصول ناشی از ضخامت کم آن می باشد که نسبت به انواع لوله برق های پلی اتیلن و پلاستیکی از استحکام کششی بیشتری برخوردار می باشد.

سطح داخلی و بیرونی این لوله در برابر انواع مواد و تغییرات شیمیایی بسیار مقاوم است و نیاز به محافظ ندارد و همچنین نسوز و غیر قابل اشتعال و برای مصارف لوله کشی برق ساختمان بسیار کاربردی و قابل اطمینان می باشد.

لوله‌های PVC و UPVC در حال حاضر از پر مصرف‌ترین نوع لوله در ساختمانها و پروژه‌های ساختمانی است , بیشترین کاربرد لوله‌های upvc در انتقال فاضلاب است . با پیشرفت صنعت پلیمر و فرآیندهای تولید امروزه انواع مختلفی از لوله‌های u-pvc تولید می‌شود که نصب و سرعت اجرای این تولیدات بسیار بالا و انواع مختلفی که به لوله‌های سایلنت ( لوله بدون صدا ) است نیز تولید و به بازار عرضه شده است.

موارد مصرف لوله upvc

انتقال فاضلاب‌های خانگی

کاربردهای شهری و صنعتی

شبکه‌های آبرسانی تحت فشار

پوشش کابل‌های شبکه برق و نیرو

پوشش کابل‌های مخابراتی

تفاوت لوله برق پی وی سی و فلزی ؟

به طور کلی لوله فلزی برق به نسبت لوله پی وی سی ، از استحکام بیشتری برخوردار است و به همین دلیل عمدتا محیط های روباز و صنعتی از این لوله ها استفاده می شود ، اما لوله پی وی سی به دلیل آنکه استحکام کمتری نسبت به لوله فلزی دارد ، عمدتا در محیط های سرپوشیده استفاده می گردد.

لوله پی وی سی قابلیت انعطاف بیشتری داشته و اجرای آن به راحتی انجام می شود ، این در حالی است که لوله فلزی برای خم شدن نیاز به دستگاه خم کن داشته و به برای ایجاد قوس دلخواه ، انرژی زیادی را می طلبد ، از طرفی لوله پی وی سی برق به راحتی به اتصالات خود متصل می شود اما لوله های فلزی برای متصل شدن به اتصالات خود، به رزوه کاری نیاز دارند.

سایز لوله برق PVC به چه صورت است ؟

لوله های پی وی سی به سه دسته تقسیم می شوند :

لوله PVC ( پلیکا) فشار ضعیف

لوله PVC نیمه قوی

لوله PVC فشار قوی : این نوع لوله پی وی سی به عنوان غلاف کابل برق به کار می رود

لوله برق PVC در سایزهای 20 ، 25 ، 32 ، 40 ، 50 ، 63 ، 75 ، 90 ، 110 میلی متر تولید و عرضه می گردند.


وبلاگ رسمی سیم و کابل لوشان

عضویت در خبرنامه